Recensioner

Recensioner

Casasolbritt

Rated 5,0 out of 5
21 maj, 2024

Trevligt boende för oss fyra dalkullor. Mycket välordnat med ett perfekt kök. Vi rekommenderar boendet och önskar er en trevlig semester i Nerja!

Karin Lindå

Casa Solbritt 🌞

Rated 5,0 out of 5
29 april, 2024

Vilket fantastiskt boende, jätte nöjda☀️

Fungerat fint med transfer.

Gångavstånd till allt.

Vi kommer tillbaka ☀️

Carina Persson

Casa Solbritt 3-10 November 2023

Rated 5,0 out of 5
19 november, 2023

Fantastisk vecka i Nerja. Årstiden är perfekt för att fly det mörka i Sverige. Drygt 20 grader och sol större delen av veckan. Casa Solbritt har bra läge med en kort promenad från centralaste delar. Boendet är väl utrustat och känns väldigt modernt och fräscht. Skön säng, bra internt och TV med Chromecast. Det finns många restauranger på orten och även flera bra nära Casa Solbritt. Bästa i närheten tyckte vi var MO GASTROTAPAS som är väl värt ett besök. Väl skött boende. Vi ger det högsta betyg!

Magnus Bäckström

Fint boende med nära till stranden och centrum

Rated 4,0 out of 5
8 augusti, 2023

Fint hus med allt som kan tänkas behövas. Huset ligger nära centrum och affärer. Stranden är ett stenkast bort men nås via en mycket brant backe alt trappa. Värt att veta! Trevlig kontakt med uthyrare som svarar snabbt.

Skulle gärna komma åter!

Hanna Eriksson

Mycket bra boende

Rated 5,0 out of 5
31 juli, 2023

Ett fantastiskt hus som passade vår familj på fyra helt perfekt. Nära till pool, strand och centrum. Kan varmt rekommenderas!

Martin Wallgren

Casa Solbritt

Rated 5,0 out of 5
25 juli, 2023

Ett toppen boende med närhet till det mesta. Lugnt och skönt område. Huset är rent och fräscht med sköna sängar. Kan varmt rekommendera detta boende.

Maria Rellmar

Perfekt

Rated 5,0 out of 5
24 juli, 2023

Vi bodde i Casa Solbritt 3 veckor i juli. Perfekt läge med nära både till strand och Nerja centrum. Fint renoverat och skönt med AC i alla rum på sommaren!

Karl Svensson

Casa Solbritt

Rated 4,0 out of 5
3 juli, 2023

Toppenbra modern, ljus och fin lägenhet med närhet till allt men i ett lugnt område. Mycket snabb återkoppling och utmärkt service / bemötande från både hyresvärd och Menyber. Smidigt att kunna boka taxi via dem och få samt lämna nycklarna till taxichauffören vid ankomst/avfärd. När vi meddelade att en buske vid altanen var övervuxen och tog bort allt ljus/ utsikt så beställdes en trädgårdsmästare som kom redan dagen efter och ansade och snyggade till den lilla trädgården. Även när vi anmälde en trasig solstol så levererades det två nya till nästkommande dag. Det lilla poolområdet var grönt och mysigt och med en mindre solaltan. Det enda vi saknade i huset var lite trevligare dynor /kuddar till utestolarna och möjligen några solcellslampor ( den som fanns var trasig). Annars har vi trivts så bra i denna lägenhet och kan tänka oss att hyra den igen.

Hanna Britse

Supernöjda!!!

Rated 5,0 out of 5
14 juni, 2023

Casa Solbritt var perfekt boende för oss 5 tjejer. Vi kommer absolut tillbaka. Allt var klanderfritt och gick smidigt till.

Nära till havet och centrum.

Sevda Svensson

Casa Solbritt rekommenderas varmt

Rated 5,0 out of 5
23 maj, 2023

Ett kanon fint boende med närhet till pool o hav.

Kommer gärna tillbaka.

Detta kommer jag rekommendera till våra Kompisar o vänner som vill till Nerja.

Mikael Edsand

Jättefint

Rated 5,0 out of 5
18 maj, 2023

Kanonfint,bra läge, fräscht,

Lugn

Patric

Casa Solbritt

Rated 4,0 out of 5
1 maj, 2023

Detta boende kan varmt rekommenderas. Huset , i två våningar plus takterrass, var snyggt, modernt och väl utrustat.

I köket fanns kyl, frys, microugn, vanlig ugn samt induktionshäll.

Servicen till huset var perfekt. Lätt att hämta nycklar och lätt att få problem lösta. En av våra kranar släppte in fram vatten efter ett par dagars vistelse, men vi ringde till deras kontaktombud, som fixade kranen följande förmiddag. Det tyckte vi var god service.

Huset låg fem minuters gångväg till strand och matvaruaffär. Området där huset låg var låst för obehöriga, samt var tyst utan att höra biltrafik eller annat störande ljud.

Ronnie Hansson

Casa Solbritt

Rated 4,0 out of 5
24 april, 2023

Fint och fräscht boende, nära strand och centrum

Christina Andersson

Underbart läge! Härligt hus!

Rated 4,0 out of 5
24 mars, 2023

Vi är väldigt nöjda med vår vistelse i Nerja. Casa Solbritt toppade våra förväntningar både gällande standard och läge. Härlig takterrass. Nära till både stranden och gamla stan. Det känns som att vi hamnade ”mitt i prick” på vår första resa till Nerja!

Carola

Bra boende i Nerja

Rated 5,0 out of 5
24 mars, 2023

Vi har trivts utmärkt under våra två månader. Bra standard utmärkt och lugnt läge med nära till allt. Redan bokat för nästa år.

Jan-Erik Dahl

Fint boende i Nerja

Rated 5,0 out of 5
13 oktober, 2022

Det var toppen!

Mats Oldenburg

Really top notch

Rated 5,0 out of 5
23 juli, 2022

A fantastic house in Nerja that actually exceeded our expectations. Nice location with a short downhill walk to the large beach and close to restaurants and shops meaning no need for rental car. The airport taxi arrangement including handover of the keys was extremely convenient and appreciated. House itself is very well equipped and carefully renovated – felt almost like brand new. The pool was never crowded even in July. We recommend this place for everyone looking for a place to stay in Nerja and we would easily consider it again. Thanks!

Pontus Wallentin

Hej Magnus

Rated 5,0 out of 5
19 juni, 2022

Vi vill gärna återkoppla och berätta att vi har haft en fantastisk tid I ert fina Casa Solbritt.

Tack för att vi fick hyra!

Vivika Berlin

Una casa estupenda!!

Rated 5,0 out of 5
14 augusti, 2021

Hemos pasado 14 días es esta vivienda y nos ha encantado. La casa está completisima y con todas las comodides. Una urbanización muy bonita y tranquila. Si volviéramos a Nerja repetiríamos seguro. Enhorabuena al propietario por tener la casa tan bonita y acogedora.

Cristina Montero

Lovely Casa Solbritt.

Rated 5,0 out of 5
16 augusti, 2020

Lovely well equipped house with absolutely everything you could possibly need for your stay. We especially enjoyed the roof terrace with sunbeds, the comfortable beds, the modern bathroom and the smart TV. It is in a great location situated between the main beach and town centre. Both about 5 mins walk.

Deborah Bennette

Skriv en recension