Casa Solbritt

Parador

Casa Slbritt – Parador

Vårt trevliga radhus Casa Solbritt ligger i den lugna och välskötta föreningen Bajamar II på Calle Ramón y Cajal i Nerjas bästa område Parador. Från Casa Solbritt har du nära till allt, både till stranden och till centrum. Det är bara 500 m till Playa Burriana och ca 10 min promenad, utan några backar, till Balcón de Europa och gamla stan.

I närheten av Casa Solbritt finns det många bra restauranger, barer, affärer och mycket annat t.ex. på Playa Burrianas trevliga strandpromenad. Trots sitt centrala läge ligger Casa Solbritt lugnt och tyst utan någon störande omgivning. Bättre än så här kan man faktiskt inte bo!

Casa Solbritt erbjuder två separata boenden i samma fastighet Huset och Studion. Huset hyrs ut veckovis med bytesdag lördagar. Studion däremot hyrs endast ut long term och för perioder längre än två månader.

Huset

Huset som är nyrenoverat är på 84 kvm i 2-plan och erbjuder totalt 4 bäddar (5 bäddar mot ett litet pristillägg) + stor takterrass.

På plan 1 finns ett stort nyrenoverat (2022) vardagsrum med AC och en anslutande uteterrass i sydligt läge, ett komplett och fullt utrustat och nyrenoverat (2022) kök i öppen planlösning med bl.a. induktionshäll, mikrovågsugn och diskmaskin. På bottenvåningen finns även en nyrenoverad (2018) fräsch och trevlig gästtoalett.

Plan 2 består av två nyrenoverade (2020) sovrum med AC i båda sovrummen och med totalt 4 bäddar (nya sängar och madrasser av hög svensk standard). Plan 2 har även ett stort fräscht och nyrenoverat (2018) badrum med dusch, toalett och värme.

Huset har även en egen privat och fräsch nyrenoverad (2020) takterrass om ca 30 kvm med sol från morgon till kväll och med utsikt över områdets gemensamma pool och terrass. Mellan takåsarna ser man dessutom havet. Takterrassen är försedd med utemöblemang och solstolar samt har en ny exklusiv gasolgrill från Broil King.

Huset är fullt utrustat och har bl.a. en ny tvättmaskin, en ny Samsung 43″ 4K smart-TV med tillgång till mer än 190 TV-kanaler och Chromecast Ultra. Vidare har Huset ett snabbt och fritt Wi-Fi/Internet över fiber.

Se även bilder på Casa Solbritt Huset lite längre ned på sidan.

Studion

Lägenheten eller Studion som vi kallar den är vårt lite enklare uthyrningsobjekt 2–3 trappsteg ned från markplan och erbjuder totalt 3 bäddar.

Studion har ett nyrenoverat (2018) kök och ett nyrenoverat (2018) duschrum/toalett med golvvärme samt nya möbler. Studion är på 52 kvm har AC och består av 1 stort vardagsrum, 1 sovrum med 2 bäddar och en extra säng. Vidare har Studion en ny tvättmaskin, TV med Chromecast samt snabbt och fritt Wi-Fi/Internet över fiber.

Studion hyrs endast ut long term och för perioder längre än 2 månader. Kontakta oss för tillgänglighet och prisuppgifter!

Se även bilder på Casa Solbritt Studion lite längre ned på sidan.

Trädgård

Casa Solbritt har en egen trädgård om 43 kvm med ett nytt spansk inspirerat trädgårdsmöblemang som boende i såväl Huset som i Studion kan njuta av. Självklart kan man även använda områdets gemensamma terrass vid poolen.

Pool

Områdets gemensamma pool ca 10 m från huset är man fri att använda när man vill under dag- och tidig kvällstid (ej öppet under vintersäsongen).

OBS! Ingen rökning eller husdjur är tillåtet varken i Huset eller i Studion.

⭐️ Nyrenoverat

Casa Solbritt genomgår regelbundet förnyelse och renovering i olika omfattning. Allt för att våra gästers och vår egen semesterupplevelse ska bli så fantastisk som möjligt.

I april 2022 färdigställde vi en mycket stor och omfattande förnyelse och renovering av hela bottenvåningen i Casa Solbritt Huset. Vi la in ett nytt klinkergolv i hela bottenvåningen i huset. Vi satte in ett helt nytt kök med bl.a. en ny induktionshäll, en ny ugn och micro och en ny kyl/frys. Vi installerade även ny belysning och monterade spotlights i taket, målade om och mycket annat i hela bottenvåningen.

Under 2020 färdigställde vi en mycket omfattande renovering där hela takterrassen och hela det andra planet förnyades. Vi la bl.a. in helt nya klinkergolv både på takterrassen och på plan 2. Vidare monterade vi in ny inredning och belsyning, målade om och investerade i nya sängar och madrasser av hög svensk standard.

Under 2018 totalrenoverade vi samtliga badrum och toaletter i både Huset och i Studion. Allt blev helt nytt, fräscht och modernt i de här rummen. Samtidigt totalrenoverades även köket i Studion med helt ny inredning, kakel och klinker, vitvaror och allt annat. Både Huset och Studion fick dessutom nya möbler under 2018.