Casa Solbritt

Casa Solbritt

Vårt trevliga radhus Casa Solbritt ligger i den lugna och välskötta föreningen Bajamar II på Calle Ramón y Cajal i Nerjas bästa område Parador. Från Casa Solbritt har du 500 m till Playa Burriana samt 10 min promenad till gamla stan och Balcon de Europa. I närområdet finns det många bra restauranger t.ex. på Playa Burrianas trevliga strandpromenad.

Casa Solbritt har 2 separata boenden i samma fastighet Huset och Studion. Huset hyrs ut veckovis med bytesdag lördagar. Studion däremot hyrs endast ut long term och för perioder längre än 2 månader.

Huset

Huset är på 84 kvm i 2-plan och erbjuder totalt 5 bäddar (varav en bädd i ny bäddsoffa).

På plan 1 finns ett stort vardagsrum med AC och en anslutande uteterrass, stort välutrustat kök med diskmaskin och en separat nyrenoverad toalett (2018).

Plan 2 har 2 nyrenoverade sovrum (2020), AC i båda sovrummen och totalt 4 bäddar (nya sängar och madrasser av hög svensk standard). Plan 2 har också ett nyrenoverat badrum (2018) med dusch, toalett och värme.

Huset har en ny tvättmaskin, en ny Samsung 43″ 4K smart-TV med tillgång till mer än 190 TV-kanaler och Chromecast Ultra. Vidare har Huset ett snabbt och fritt Wi-Fi/Internet över fiber. Huset har även en egen och privat nyrenoverad takterrass (2020) på ca 30 kvm med sol från morgon till kväll och med utsikt över områdets gemensamma pool och terrass samt havsutsikt i horisonten. Takterrassen är bl.a. försedd med en ny exklusiv gasolgrill från Broil King (se bilder på Casa Solbritt Huset lite längre ned på sidan).

⭐️ Nyrenoverat 2020

Casa Solbritt genomgick under nov/dec 2019 en mycket stor och omfattande förnyelse och renovering. Mycket är nu helt nytt i Huset (se bilder lite längre ned på sidan).

Studion

Lägenheten eller Studion som vi kallar den är vårt lite enklare uthyrningsobjekt 2–3 trappsteg ned från markplan och erbjuder totalt 3 bäddar.

Studion har ett nyrenoverat kök (2018) och ett nyrenoverat duschrum/toalett med golvvärme (2018) samt nya möbler. Studion är på 52 kvm har AC och består av 1 stort vardagsrum, 1 sovrum med 2 bäddar och en extra säng. Vidare har Studion en ny tvättmaskin, TV med Chromecast samt snabbt och fritt Wi-Fi/Internet över fiber. (se bilder på Casa Solbritt Studion lite längre ned på sidan).

Studion hyrs endast ut long term och för perioder längre än 2 månader. Kontakta oss för prisuppgifter!

Trädgård

Casa Solbritt har en egen trädgård om 43 kvm med ett nytt spansk inspirerat trädgårdsmöblemang som boende i såväl Huset som i Studion kan njuta av. Självklart kan man även använda områdets gemensamma terrass vid poolen.

Pool

Områdets gemensamma pool (ca 10 m från huset) är man fri att använda när man vill under dag- och tidig kvällstid.

Ingen rökning eller husdjur är tillåtet varken i Huset eller i Studion.

Nyrenoverat

Under 2018 renoverade vi i Casa Solbritt. Samtliga badrum och toaletter i Huset och i Studion totalrenoverades. Allt blev helt nytt, fräscht och modernt i de här rummen. Samtidigt har köket i Studion genomgått en totalrenovering med helt ny inredning, kakel och klinker, vitvaror och allt annat. Både Huset och Studion fick nya möbler under 2018.

Recensioner

“Vi har trivts kanon i Ert fina boende.Det regnade några da’r men då kunde vi mysa i huset med en bok.Vi kommer att rekommendera boendet till släkt o vänner,själva vill vi flytta på oss varje år för att upptäcka nya platser, men vi har aldrig bott så här bra,så vi kanske tänker om o återkommer.” Leif Johansson, Linköping

Kontakta oss

Skold Holiday Rentals S.L
info@casasolbritt.com

Facebook
CasaSolbritt

Vrbo
Casa Solbritt

Uthyrningslicens
VFT/MA/18188